Hulmursisolering i Viborg og Midtjylland

Er dit hus blevet efterisoleret? Hvis ikke er det helt klar noget du burde overveje. Dårligt isolerede huse er årsag til mange ting såsom: varmetab, kuldebroer, fugtskader, råd og svamp og mere. Efterisolering af loft og hulmur vil både give dig bedre indeklima, og du vil se en stor besparelse på varmeregningen.

Hulmursisolering pris pr m2

Isoleringen foregår ved at der udvendigt på huset bores Ø18 mm huller i fugerne med en afstand på 50-70 cm ved opgaver, hvor vi taler om efterisolering. I tilfælde hvor der er tale om en tom hulmur, bores med an afstand på 50-120 cm i fugerne. Herefter indblæses isoleringsmaterialet og fugerne fyldes efter.

Hos Jydsk Isoleringsteknik kører vi Danmarks bedste priser på hulmursisolering.

  • Pris pr. m2 for det samlede facadeareal: 165,00 kr. inkl. moms

Der kan forekomme en forhøjet pris, fx hvis din hulmur er fyldt med gammel isolering som Leca kugler. Derfor kommer vi altid forbi og gennemgår projektet med dig inden.

Vi isolerer hulmur med flamingo isolering – også kaldet EPS. EPS har uden sammenligning den bedste isoleringsevne sammenlignet med andre isoleringsmaterialer. I forhold til gængse isoleringsmaterialer som sten- og glasuld, giver EPS’en i nogle tilfælde helt op til 20% bedre isoleringsevne. Den almindelige hulmur er typisk kun mellem 5-8 cm. Derfor betyder en øget isoleringsevne, at man får et langt bedre resultat.

EPS-isoleringen består af polystyren. Den optager langt mindre fugt end materialer som for eksempel glasuld, papiruld og stenuld. Når et materiale optager meget lidt fugt, er det yderst velegnet til hulmursisolering. En hulmur med fugt vil typisk give problemer, som blandt andet skimmelsvamp, hvilket giver dårligt indeklima. I værste fald kan skimmelsvamp forværre helbredet for astmatikere.

Læs mere om EPS-isolering

Nyttig information: (kilde: Energistyrelsen – SparEnergi.dk)

Når du renoverer din bolig, har du pligt til at efterisolere den samtidig, hvis det er rentabelt. Det kræver Bygningsreglementet.

Rentabiliteten er et udtryk for, om det kan betale sig at efterisolere.

Sådan beregner du rentabilitet

Beregning af rentabilitet

Hvis resultatet af beregningen er større end 1,33, defineres arbejdet som rentabelt.

Men du kan slippe for at regne…
Bygningsreglementet har lavet en vejledning over tiltag, der tit er rentable. Nedenstående er to eksempler på ofte rentable konstruktioner taget ud af vejledningen, og derfor behøver du ikke selv at regne efter.

Energistyrelsen har mere information som kan findes her.

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Hulmursisolering er en effektiv og økonomisk måde til at forbedre energieffektivitet på en bygning. Dette gøres ved at fylde et hulrum op med isoleringsmaterialer, hvilket forhindrer varmetab gennem væggene, hvilket kan hjælpe med at reducere energiregningen. Derudover kan det hjælpe med at reducere støjniveauet udefra og dermed bliver det lidt mere behageligt at være indenfor. Har man et ældre hus med lidt eller ingen isolering, så kan det være en god ide at få hulmursisolering. Hulmursisolering kan ikke stoppe varmetabet helt, men det kan derimod reducere det betydeligt.

Det er forholdsvis enkelt at få installeret hulmursisolering. Afhængig af størrelsen på ejendommen, så kan det normalt tage 1-2 dage.

Isoleringen foregår ved at der udvendigt på huset bores Ø18 mm huller i fugerne med en afstand på 50-70 cm ved opgaver, hvor vi taler om efterisolering. I tilfælde hvor der er tale om en tom hulmur, bores med an afstand på 50-120 cm i fugerne. Herefter indblæses isoleringsmaterialet og fugerne fyldes efter.

En korrekt udførelse af hulmursisolering af en professionel kan holde i mange år og endda op til 40 år. Det er dog vigtigt at sørge for regelmæssig kontrol, så man kan sikre, at hulmuren er isoleret bedst muligt, så man sparer på energiregningerne. En anbefaling vil være at få isoleringen kontrolleret hvert 5. til 10. år. Yderligere så bør væggene også undersøges for f.eks. fugtskader for at kunne sikre, at isoleringen forbliver effektiv.

For at finde ud af om dit hjem er egnet til hulmursisolering, skal der være et ubrudt hulrum mellem de udvendige vægge på mindst 30 mm, som kan findes ved at bore et hul og måle tykkelsen på hulmuren.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.