Isoleringsopgaver

Udførelse af isoleringsarbejde

Er dit hus blevet efterisoleret? Hvis ikke er det helt klar noget du burde overveje. Dårligt isolerede huse er årsag til mange ting såsom: varmetab, kuldebroer, fugtskader, råd og svamp og mere. Efterisolering af loft og hulmur vil både give dig bedre indeklima,og du vil se en stor besparelse på varmeregningen. Du kan ansøge om Håndværkerfradrag og statstilskud og få dækket op til 33% af lønudgifterne.

Udførelse af isoleringsarbejde

Isoleringen foregår ved at der udvendigt på huset udtages mursten. Herefter indblæses isoleringsmaterialet og stenene mures i. Ved pudsede huse benyttes kernebor 32 mm. Målet er at udtage så få sten som muligt, derfor stikkes rør ind på langs af hulmur. Isoleringsmaterialet kan være Rockwool-granulat, Glasuldgranulat og polysterengranulat.

Hos Jydsk Isoleringsteknik kører vi Danmarks billigste pris på hulmursisolering

• Hus op til 120m2 i grundplan: ​9.400kr 
• Hus op til 200m2 i grundplan: ​11.500kr 

Der kan forekomme en forhøjet pris, fx hvis din hulmur er fyldt med gammel isolering som leca kugler. Derfor kommer vi altid forbi og gennemgår projektet med dig inden.

Vi isolerer hulmur med flamingo isolering – også kaldet EPS. EPS har uden sammenligning den bedste isoleringsevne sammenlignet med andre isoleringsmaterialer. I forhold til gængse isoleringsmaterialer som sten- og glasuld, giver EPS’en i nogle tilfælde helt op til 20% bedre isoleringsevne. Den almindelige hulmur er typisk kun mellem 5-8 cm. Derfor betyder en øget isoleringsevne, at man får et langt bedre resultat.

EPS isoleringen består af polystyren. Den optager langt mindre fugt end materialer som for eksempel glasuld, papiruld og stenuld. Når et materiale optager meget lidt fugt, er det yderst velegnet til hulmursisolering. En hulmur med fugt vil typisk give problemer, som blandt andet skimmelsvamp, hvilket giver dårligt indeklima. I værste fald kan skimmelsvamp forværre helbredet for astmatikere.

Udførelse af isoleringsarbejde på loft

Vi loftisolerer med GRANULAT – SUPAFIL FRAME FRA KNAUF
Granuleret glasuld er et specielt isoleringsprodukt til isolering af lofter af godkendte montører ved hjælp af en maskine.

Glasulden er en fremragende løsning som udvides til at passe til det aktuelle rum og giver ekstrem sikker ydelse på stedet.

Fordele:

• Energibesparelse
• Fremstillet af 80% genbrugsglas
• Egnet til nye og eksisterende bygninger
• Hurtig og nem at installere
• Kan installeres indefra eller udefra
• Euroclass A1 brandklassificering

Ved loft isolering er det ekstrem vigtig, at man har ventilation nok på loftet, så derfor kan det i mange tilfælde være vigtigt, at man laver vindbrædder ude ved tagfoden. Vindbrædder gør, at isolering ikke stopper for ventilationen udefra, det gør at loftet bliver ventileret godt. Mange glemmer at tage hånd om dette problem, men ved Jydsk Isoleringsteknik går vi meget op i ventilation. Derfor kommer vi også ud og gennemgår hver opgave med kunden. Så kunden får den bedste rådgivning og løsning til lige nøjagtig deres isolerings opgave.

Vi kan også isolere lofter med Rockwool-granulat – alt efter hvad kunden ønsker.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.